Skip to main content

Op 25 januari j.l. is onderstaande brief verzonden aan alle bewoners van de Alkmaarseweg.

Beste bewoner van de Alkmaarseweg,

U heeft lang niets meer van ons gehoord, maar we willen u graag laten weten dat achter de schermen hard wordt gewerkt aan de voorbereidingen en het conceptontwerp voor de herinrichting van de Alkmaarseweg-Zuid.

Nieuwe projectleider
Een van de redenen van de vertraging was het vertrek van de projectleider. Het vinden van een goede vervanger kostte even tijd, maar we zijn blij dat we die hebben gevonden in de persoon van Eswald Loohuizen. Hij is vanaf nu uw centrale aanspreekpunt voor dit project.

Informatiebijeenkomst in maart
Dit nieuwe jaar gaan we aan de slag met de Alkmaarseweg, met als doel een veilige straat en een fijne woonsfeer. We vinden het belangrijk om wijkbewoners, weggebruikers, scholen, bedrijven en instellingen te betrekken bij deze herinrichting. In maart gaan we een informatiebijeenkomst beleggen. Hierover sturen wij u in februari een uitnodiging met meer details over de projectplanning.

Bel of mail gerust als u vragen heeft
Heeft u nu al vragen of opmerkingen over de herinrichting van Alkmaarseweg-Zuid?
Neem dan contact op met projectleider Eswald Loohuizen via (0152) 256 256 of e.loohuizen@beverwijk.nl. Op de informatiebijeenkomst kunt u ook met hem in gesprek.

Met vriendelijke groet,
Jaqueline Dorenbos
Wethouder Openbare Ruimte
Gemeente Beverwijk

Download deze brief als PDF